Sunnere – med vann?

I dagens utgave av Sandefjords Blad svarer politisk nestformann Leif Christian Hunskaar på samfunnsredaktør Jan Abrahamsen sin kritikk mot FpU sitt forslag om å fjerne forbud mot brus på skolen

I en leder i Sandefjords Blad den 10.11.10 kritiseres FpUs forslag om å fjerne forbudet mot brus, som er innført på alle videregående skoler i Vestfold. Abrahamsen sier: “VEIEN Å GÅ er definitivt ikke som det nystartede Sandefjord FpU varsler – å jobbe for å få den sukkerholdige brusen tilbake på skolen. Det er forhåpentlig en tapt sak”

I dagens innlegg skriver Hunskaar: “For FpU handler ikke dette om hvorvidt vi skal ha vann eller brus, eller hvorvidt vann er sunnere enn brus, noe Abrahamsen ser ut til å ha misforstått, men om hvorfor selve brusforbudet er så galt.”

FpU mener at eleven må være fri til å velge det eleven selv ønsker å spise og drikke, og at ikke fylket skal nekte salg av brus. Videre sier Hunskaar at veien til et sunnere kosthold ikke er via forbud men sunnere alternativer.

Les Hunskaar sitt innlegg i dagens utgave av Sandefjords Blad eller på Sandefjord Blads nettside.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized