Kurs i digital valgkamp!

Vestfold FpU og Vestfold FrP ønsker deg hjertelig velkommen til kurs i digital valgkamp.

Onsdag 2. mars arrangerer Vestfold FpU og FrP kurs i bruk av sosiale medier. Kurset vil foregå i bystyresalen på Sandefjord Rådhus. Det vil bli servert kaffe og litt snacks. Kurset begynner klokken 18.00 og varer til rundt 21.00.

Foredragsholder denne kvelden er tidligere formann i Vestfold FpU Reynir Jóhannesson. Til daglig er Jóhannesson rådgiver i FrPs stortingsgruppe og ekspert innen sosiale medier. Han har blant annet sørget for å få alle FrPs stortingsrepresentanter på Facebook! Bruk av sosiale medier vil bli en stor del av kurset.

Det vil bli litt praktisk trening så vi anbefaler at kursdeltagerne tar med seg en bærbar PC hvis dette er mulig.

Lurer du på noe kontakt studieleder og medlemsansvarlig i Vestfold FpU André Bråthen på tlf: +47 932 95 508 eller på E-post: braathen@fpu.no

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized