Nei til burka på internett!

1. nestformann Leif Christian Hunskaar (bildet under) og fylkesstyremedlem André Bråthen (bildet over) reagerer på forslaget om sensur av internettsider. Les det her!                

Nei til burka på internett!

Kulturminister Anniken Huitfeldt (Ap) kom 18.02.11 med et utspill der hun vurderte å bruke IP-filtrering av utenlandske spillesider, på godt norsk sensur eller å sette burka på internett som vi velger å kalle det.

Dette er et forslag som hører hjemme i en kommuniststat som Kina og Nord-Korea, ikke i frie Norge. FpU ønsker et fritt samfunn uten sensur!

Dessverre er det mange som sliter med spilleavhengighet. Det viktige er at disse får hjelp. Men for regjeringen handler ikke dette om å hjelpe, men å sørge for at det er de selv via Norsk Tipping som tjener pengene.

Forbud og sensur fører ikke til annet enn at selskapene finner andre måter å unngå regelverket og sensureringen på. Sensurering er bare å skyve problemene under teppet. FpU ønsker heller å drive forebyggende arbeid spesielt blant ungdom og ha gode avvenningsmuligheter for de som sliter i kampen mot avhengigheten.

Vi mener at det er lite vits i å bruke penger og ressurser på et tiltak som kun fører til at gambling blir mer skjult, og skjer i uoversiktlige former. FpU sier nei til sensurering av nettsider og dermed nei til burka på internett!

André Bråthen                                                        Leif Christian Hunskaar

Fylkesstyremedlem                                                Ungdomskandidat til fylkestinget

Vestfold Fremskrittspartis Ungdom (FpU)          Vestfold FrP

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized