Lokallagsårsmøter

Våre lokallag er nå kun dager unna å arrangere sine årsmøter.

Sandefjord

Sandefjord FpU arrangerer sitt årsmøte mandag 31. oktober klokken 18.00 på Rica Park Hotell i Sandefjord.

Lokallagsformann i Sandefjord FpU, Christer Norreen Thorsen opplyser at det blir enkel servering av mat og mineralvann på møtet. Videre opplyser han om at det skal velges et nytt lokallagsstyre, han ber om at personer som kan tenke seg å sitte i styret tar kontakt med han på telefon eller E-Post.

Lokallagsformann i Sandefjord FpU, Christer Norreen Thorsen

Du har mulighet til å betale medlemskontingenten på møtet.

Har du spørsmål angående lokallagsårsmøtet i Sandefjord FpU? Ta kontakt med Christer Norreen Thorsen på telefon: 41 49 02 75 eller E-Post: thorsen@fpu.no

Facebookarrangement:

http://www.facebook.com/event.php?eid=300980956585677

Sande og Svelvik

Sande og Svelvik FpU skal arrangere årsmøte på Sande Rådhus onsdag 26. oktober klokken 18.00.

Lokallagsformann Edvard Cook Tansøy kan opplyse at det som vanlig blir servert pizza og brus på årsmøtet, i tillegg er han stolt over å kunne presentere at 1. nestformann i FpU, Himanshu Gulati skal delta på årsmøtet. Han skal holde foredrag om innvandring, integrering og skolepolitikk.

1. nestformann i FpU, Himanshu Gulati skal delta på Sande og Svelvik FpUs årsmøte. Der skal han holde foredrag om innvandring, integrering og skolepolitikk.

Du har mulighet til å betale medlemskontingenten på møtet.

Har du spørsmål angående lokallagsårsmøtet i Sande og Svelvik FpU? Eller ønsker å sitte i lokallagsstyret? Ta kontakt med formann Edvard Cook Tansøy på telefon: 47 90 27 12 eller E-Post: edvard@fpu.no

Facebookarrangement:

http://www.facebook.com/event.php?eid=208525525880765

Larvik

Det skal også arrangeres årsmøte i Larvik FpU. Der skal det serveres pizza og brus. Det blir vanlige årsmøtesaker som budsjettbehandling og valg av nytt styre. Årsmøtet arrangeres på Peppes Pizza i Larvik torsdag 27. oktober klokken 18.00.

Larvik FpUs årsmøte arrangeres på Peppes Pizza i Larvik torsdag 27. oktober klokken 18.00.

Har du spørsmål i forbindelse med årsmøtet? Eller ønsker å sitte i lokallagsstyret til Larvik FpU? Ta kontakt med medlemsansvarlig i Vestfold FpU, André Bråthen på telefon +47 932 95 508 eller E-Post: braathen@fpu.no

Facebookarrangement:

http://www.facebook.com/event.php?eid=154154794679783

Innkallinger og dagsorden

Har du som medlem av et av lokallagene over ikke mottatt innkalling og dagsorden i postkassen din? Ta kontakt med de respektive kontaktpersonene for hvert lokallagsårsmøte.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized