Spennende oppgaver for ungdomskandidater i Tønsberg

På det konstituerende bystyremøtet i Tønsberg onsdag 12.10.2011 skjedde det spennende ting for FpUs ungdomskandidater. Lars Åge Kamfjord, tidligere fylkesformann i Vestfold FpU får nok å henge fingrene i de neste fire årene.

Nestleder i kultur- og frivillighetsutvalget

Kamfjord ble valgt som nestleder av kultur- og frivillighetsutvalget, noe han selv er meget godt fornøyd med. -Det er mange spennende oppgaver som jeg gleder meg til i tiden som kommer, sier Kamfjord, meget engasjert!

På spørsmål om det viktigste for Kamfjord i kulturutvalget svarer han raskt, -Videreføre FrPs satsing på kultur for barn og unge, da spesielt organisasjoner og idrett som jobber med barn og ungdom. I tillegg er det spennende ting som skjer på slottsfjellet, legger han til.

Medlem i utvalg for barn og unge

Som om ikke dette var nok ble også Kamfjord innvalgt i utvalg for barn og unge, dette vervet er han storfornøyd med. -Kanskje den viktigste valgkampsaken min var å gjeninnføre fritt skolevalg i Tønsberg, som ble fjernet i fjor mot FrPs stemmer. Nå har jeg muligheten til å få gjennomført dette, utbryter Kamfjord!

-Jeg skal også jobbe for å øke konkurransen mellom skolene ved å jobbe for offentliggjøring av resultater fra nasjonale prøver, samt å utvide “brukerundersøkelsene” i skolen til også i inneholde lærerevaluering.

Utvalg for teknikk og miljø

I tillegg ble Veronica Midtsund, som i dag er 2. nestleder i Vestfold FpU, valgt som medlem av utvalg for teknikk og miljø. Hun ble også 2. vara til utvalg for barn og unge, samt 3. vara til utvalg for bygg- og arealsaker. -Som nyvalgt kan dette bli god erfaring jeg kan ta med deg videre sier Midtsund.

Veronica Midtsund

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized