Vellykket årsmøte i Sande og Svelvik FpU

Et av årets nye lokallag i FpU, Sande og Svelvik FpU gjennomførte onsdag 26. oktober et meget vellykket årsmøte. Lokallaget som ligger helt nord i Vestfold vant tidligere i år 3000 kr. i valgkampmateriell for å ha den beste betalingsprosenten i landet. -Det er en tittel vi akter å beholde sier nyvalgt formann Edvard Cook Tansøy til vestfold.fpu.no.

Noen gamle, og mange nye medlemmer møtte opp for å delta på årsmøtet, totalt var det 12 personer til stede, noe som er bra til å være to små bygder nord i Vestfold. Flere av de nye medlemmene var aktive og kom med kommentarer underveis i årsmøtet. -Jeg synes møtet gikk veldig bra. Det var god møteledelse og jeg ser definitivt på FpU som en seriøs og strukturert organisasjon, sier et av de nye medlemmene, Daniel Aas som også endte opp med verv i styret.

Som ventet ble betalingsprosent et viktig tema under fastsettelse av retningslinjer for styret. Det hele endte med et veddemål mellom Grimstad FpU og Sande og Svelvik FpU om å ha 0 ukjente adresser og 70 % betalingsprosent innen landsmøtet i FpU i mars. Nyvalgt nestformann og medlemsansvarlig Mia Johnsen gleder seg til å ta fatt på utfordringen. -Dette blir en tøff jobb, men det er absolutt et realistisk mål, sier hun entusiastisk.

1. nestformann i FpU, Himanshu Gulati deltok også på årsmøtet, han startet årsmøtet med å holde foredrag om innvandrings-, integrerings- og utdanningspolitikk. Lokallagsformannen var meget fornøyd med foredragene. –Det er alltid morsomt med selebert besøk sier han.

Det nye styret ble som følger:

Formann: Edvard Cook Tansøy. Politisk nestformann og medlemsansvarlig: Mia Johnsen. Organisatorisk nestformann og kasserer: Daniel Aas. Styremedlemmer: William Cook Tansøy og Jon Martin Kallio. 1. varamedlem: Knut Morten Lofthus.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized