Bli med til stortinget!!!

Sande og Svelvik FpU har gleden av å invitere sine medlemmer til stortingstur onsdag 7.mars 2012. Her vil det bli omvisning på stortinget, samt at deltagerne skal få være publikum i spørretimen som avholdes på stortinget hver onsdag.

Etter omvisningen på stortinget vil det bli lunsj i Oslo, og går videre opp på FpUs hovedkontor. Der får man en innføring i FpUs politikk av varamedlem til sentralstyret Erik Tørrisen.

For medlemmer i andre lokallag i Vestfold (Sandefjord FpU og Larvik FpU) ta kontakt med ditt lokallag og hør hvordan det er med egenandeler. Kurset tilbys for alle medlemmer av FpU i Vestfold. Er du ikke tilknyttet noe lokallag ta kontakt med Daniel Aas på aas@fpu.no eller på telefon 900 56 846.

Program

08.30: Oppmøte og registrering på Sande jernbanestasjon.

08.40: Avreise med buss fra Sande jernbanestasjon

Bussen går fra Sande stasjon 08:40, men venter på tog hvis dette er forsinket.

09.30-10.00: Sikkerhetskontroll på stortinget.
Ankommer stortinget, hvor vi må gjennom sikkerhetskontrollen. Sikkerhetskontrollen foregå på samme måte som på flyplasseer.

10.00-11.00: Tilskuere under stortingets spørretime.
Stortingets spørretime avholdes hver onsdag klokken 10:00, og det er her statsrådene må svare stortinget for deres ansvarsområde ovenfor stortinget. Dette skal vi naturlig vis få oppleve når vi først er på stortinget.

11.00-12.00: Omvisning på stortinget
Her vil vi få en guidet tur på stortinget hvor vi blant annet vil treffe 2. nestleder i FrP, Per Arne Olsen og en rekke andre toppolitikere.

12.00-13.00: Lunsj (Selvsagt gratis)

13.00-15.30: Kurs og omvisning på FpUs konterer med sentralstyrevara Erik Tørrissen.
Her vil deltakerne få en kort innføring i FpUs politikk. Her vil foredragsholder Erik Tørrisen gå gjennom de mest sentrale emnene i FpUs politikk.

15.45: Avreise fra Oslo med buss

16.30: Ankomst Sande jernbanestasjon

Bindene påmelding sendes senest Søndag 4.mars 2012 til organisatorisk nestformann i Sande og Svelvik FpU, Daniel Aas på aas@fpu.no.

Medlemmer som har medt seg på, men som ikke møter blir fakturert for transportutgifter.

Se også facebookarrangement

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized