Sara Gudim nytt styremedlem i VBUR!

Studieleder i Vestfold FpU, Sara Gudim ble på årsmøtet til Vestfold Barne- og ungdomsråd (VBUR) valgt som styremedlem for to år. -Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, uttaler Gudim selv.

VBUR ble i sin tid opprettet for å samle de frivillige barne- og ungdomsorganisasjonene i Vestfold og bidra til utveksling av erfaringer og sørge for å øke kompetansen i de frivillige ungdomsorganisasjonene. Gudim håper hun kan være med på å bidra til dette. -Jeg håper jeg kan være en ressurs for VBUR, forteller hun.

Gudim ser frem til de to neste årene som styremedlem i VBUR og håper på et godt samarbeid med det nye styret. -Dette tror jeg blir morsomt, avslutter hun.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized