Leif Christian Hunskaar på FrPs landsmøte!

Vestfold FpUs formann, Leif Christian Hunskaar deltar på Fremskrittspartiets Landsmøte i helgen. Hunskaar ble valgt som delegat fra Vestfold FrP på fylkesårsmøtet tidligere i år. -Jeg gleder meg som en liten unge, sier Hunskaar.

Hunskaar har dessverre ikke fått tildelt taletid selv, men er meget spent og gleder seg i forkant av den politiske debatten og selvsagt Sivs landsmøtetale. -Sivs landsmøtetaler pleier å være meget gode, men den politiske debatten er også veldig spennende, forklarer Hunskaar.

Hunskaar som også er fylkestingsrepresentant for Vestfold FrP, håper på et godt landsmøte der det blir diskutert masse god FrP-politikk. Han gleder seg også over hvor mange FpUere som deltar på landsmøtet. Fra nesten hvert fylke er det minst en FpUer, i tillegg til sentralstyret i FpU. -Det er morsomt med såpass mange unge FpUere, uttaler Hunskaar.

Fremmer forslag om vedtektsendring

Vestfold FpU er forøvrig helt alene om å ha kommet med endringsforslag til vedtektene, med unntak av organisasjonsutvalget. Endringsforslaget går ut på at en FpUer skal kunne oppnevnes som FpU-representant i et lokallag i FrP, uten å måtte være medlem av FpU-lagets styre.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized