Kjempet for homofiles rett til abopsjon

Fylkesformann i Vestfold FpU, Leif Christian Hunskaar deltok forrige helg på FrPs landsmøte. Der kjempet han sammen med mange andre FpUere for de homofiles rett til abopsjon. -Det er ingen menneskerett å få adoptere, men det er en menneskerett å bli behandlet likt uavhengig av seksuell legning, sa Hunskaar.

Resolusjonen Hunskaar forsvarte, ble fremmet av FpU og Sør-Trønderlag FrP ville endre partiets syn på homofil adopsjon. -Vi er for likestilling, men straks noen er homofile, er tydeligvis ikke disse rettighetene så viktig for FrP, sa Hunskaar engasjert fra landsmøtets talerstol.

Hunskaar hadde også gode sammenlikninger i talen, dette fanget også TV2 opp. -Det å si at homofile ikke skal få adoptere fordi de ikke kan lage barn selv, er like dumt som å si at jeg ikke skal få bo i et hus, fordi jeg ikke kan bygge det selv, svarte Hunskaar på et av argumentene mot.

Stor respons

Etter talen har Hunskaar hatt stor mediaoppmerksomhet. Blant annet er han sitert i Adresseavisa, Vårt Land, på politisk.tv2.no, og fikk oppslag i Sandefjords Blad. -Jeg er overrasket over den store responsen rundt talen, avslutter Hunskaar med et smil om munnen.

Foto: Vidar Andersen

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized