Skal kåre månedens FpUer!

På gårsdagens fylkestyremøte vedtok fylkesstyret enstemmig å innføre prisen månedens FpUer i Vestfold FpU. -Jeg håper dette er et bra incentiv til enda hardere arbeid blant medlemmene, uttaler medlemsansvarlig André Bråthen.

Vestfold FpU har allerede mange engasjerte medlemmer som møter opp hver gang, og som gjør en stor innsats for FpU. Fylkesstyret ønsker derfor nå å hedre medlemmer som gjør en innsats utover det man vanligvis ser av medlemmer. -Vi har medlemmer, også uten verv som verver medlemmer og er aktive, noen så aktive at de fortjener en pris, forteller Bråthen.

Bråthen kan også opplyse at fylkesstyremedlemmer ikke kan vinne prisen. -Det ville blitt veldig urettferdig om  fylkesstyret skulle stukket av gårde med prisen selv, forklarer Bråthen.

Politisk nestformann og medlemsansvarlig André Bråthen.

Det er ikke satt noen krav for hva som skal til for å bli kåret som månedens FpUer. -Vi har så mange kreative og flinke medlemmer at det ville vært dumt å sette begrensninger. Hele poenget med prisen er å fremheve personer som gjør noe annerledes enn vanlige medlemmer, da får det også være eneste krav, sier Bråthen engasjert.

Det ble også bestemt at det er formannstrioen som skal utnevne månedens FpUer i de månedene noen har gjort en ekstraordinær innsats. Premien er først og fremst et diplom. -Det kan være andre gaver som vil bli delt ut også, sier Bråthen hemmelighetsfullt.

-Selvsagt får man en egen artikkel her på nettsiden også, avslutter Bråthen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized