Talentboom i Vestfold FpU!

Kommende helg arrangerer Vestfold FrP talentutviklingskurs i samarbeid med Buskerud FrP og Telemark FrP på Kongsberg. Hele fem FpUere fra Vestfold deltar. -Dette viser at FpU er god leverandør av nye talenter til FrP, det blir spennende å se resultatet, sier Vestfold FrPs studieleder Jan Fredrik Vogt.

Følgende FpUere skal delta på talentutviklingskurset:

  • Leif Christian Hunskaar, fylkesformann og fylkestingsrepresentant, fra Sandefjord.
  • Atle-André Gundersen, nestformann i Sandefjord FpU, 1. vara til fylkesstyret, fra Sandefjord.
  • Ole Martin Rue, lokallagsformann i Larvik FpU, fra Tjøme.
  • Sara Gudim, studieleder i Vestfold FpU, fra Horten.
  • Edvard Cook Tansøy, lokallagsformann i Sande og Svelvik FpU, fra Svelvik.

Formann med vinnerhåp

Fylkesformann Leif Christian Hunskaar er klar for talentutviklingskurset, han forventer et hardt, men bra kurs. Han legger heller ikke skjul på at det hadde vært morsomt å vinne kurset. -Det blir tøft å vinne, med så mange gode og erfarne konkurrenter, men jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan, forteller Hunskaar.

Blant de yngste

Med sine knappe 17 år er Ole Martin Rue blant de yngste på talentutviklingskurset. Han er svært glad for å få delta og håper på å lære mye nytt. -Det blir kjempespennende, jeg håper på et lærerikt kurs og en skikkelig opplevelse, uttaler Rue.

Sterk konkurranse

Lokallagsformann i Sande og Svelvik FpU, Edvard Cook Tansøy er klar over konkurransen han møter på kurset, utvalgsleder, lokallagsleder og ordførerkandidat er blant titlene flere av de andre deltagerne kan smykke seg med. -Om man vinner eller ikke, så blir nok dette en opplevelse for livet, jeg er sikker på at jeg går klokere hjem etter helgen, forteller Tansøy.

Blir hardt

Nestformann i Sandefjord FpU og fylkesstyrevara, Atle-André Gundersen gleder seg til talentutviklingskurset, men er også klar over at det blir et hardt kurs. -I begynnelsen trodde jeg dette bare var et vanlig kurs, jeg har vel fått høre at dette ikke engang er sammenlignbart med det, sier Gundersen noe nervøst.

Forberedelser

Studieleder Sara Gudim er også spent, men har bestemt seg for å gjøre gode forberedelser. Handlingsprogram, prinsipprogram og statsbudsjett er blant tingene som skal leses. -Det er mye å lese, men man lærer utrolig mye bare på forberedelsene, da må det bli et lærerikt kurs, svarer Gudim fornøyd.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized