Intervju med månedens FpUer

Carl Fredrik Bålsrød ble kåret til månedens FpUer for april. Han er meget takknemlig for å bli kåret til Månedens FpUer for april i Vestfold. Her kan du lese et nylig utført intervju av prisens første vinner noen sinne.

På spørsmål om hvilke forhåpninger han hadde om å motta prisen svarer Bålsrød at han ikke hadde forventet å motta den -Jeg hadde vell egentlig ingen forhåpninger, men man kan jo alltids drømme, sier Carl Fredrik engasjert.

Carl Fredrik legger til at han tror det er mange dyktige FpUere der ute, og at han derfor egentlig ikke trodde han ville motta prisen. -Det er så mange andre dyktige FpUere der ute, og jeg har jo bare vært medlem siden februar. Så jeg forventet absolutt ikke å motta den første prisen, forteller den engasjerte gutten fra Re.

Politisk nestformann i Vestfold FpU og prisutdeler, André Bråthen, sier at det ikke er lengden på medlemskap som avgjør, men den innsatsen man legger i det man driver med. -Carl Fredrik har vist en utrolig evne til å jobbe for FpU og er en person som virkelig kan lyktes i FpU hvis han fortsetter slik, avslutter Bråthen engasjert.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized