FpU-formann på besøk i Vestfold

I forbindelse med Vestfold FpUs skatteaksjon førstkommende lørdag, som er en del av FpUs landsomspennende aksjonsturné kommer FpU-formann Himanshu Gulati på besøk til Vestfold. Besøket er hans første som FpU-formann. -Det er alltid hyggelig å ta turen til Vestfold, sier Gulati.

FpUs aksjonsturné kan oppsummeres ved å si følgende: 19 aksjoner i 19 fylker på 19 dager. Turnéen er populært kalt “FpUs maraton mot det rødgrønne reguleringsregimet.” –Så vidt jeg vet, er dette første gang et ungdomsparti arrangerer noe slikt, forteller Gulati stolt.

Dersom du tror aksjonene dreier seg om å ha vanlige stands og dele ut flyers, kan Gulati fortelle at dette er feil og at dette er spenstige stunts som vil skape stor oppmerksomhet. Blant annet trekker han frem at Rogaland FpU skal holde en høytidelig begravelse for fylkeskommunen og at Østfold FpU skal dra over grensen og spille poker om penger. -Det er overformynderi at folk ikke kan bestemme over sine egne penger, forklarer Gulati engasjert.

Skatteaksjon

Vestfold FpUs bidrag til turnéen er som kjent skatteaksjon. Aksjonen finner sted på Farmandstedet kjøpesenter i Tønsberg og begynner rundt klokken 13.30. Bakgrunnen for aksjonen er at FpU ønsker et lavere skattetrykk og er lei regjeringens lek med dine og mine penger. -Det er på tide at folk får beholde mer av sine egne penger, sier politisk nestformann i Vestfold FpU, André Bråthen.

Gulati ser også frem til Vestfold FpUs skatteaksjon mot dagens høye skatte- og avgiftstrykk.  -Jeg gleder meg veldig til å delta på Vestfold FpUs aksjon, avslutter Gulati.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized