Månedens FpUer for juni

På Vestfold FpUs medlemskveld i Tønsberg som handlet om medlemsverving, ble månedens FpUer for juni kåret. Vinneren ble Kristoffer Weimoth fra Sande. -Utrolig morsomt, var Sandeguttens første kommentar.

Weimoth var meget aktiv i forbindelse med Vestfold FpUs skolebesøk som ble arrangert i juni. Til tross for at han ikke hadde noen formelle verv i FpU-sammenheng deltok han på nesten alle skolebesøk i hele juni! -Dette er en innsats vi setter stor pris på, denne prisen er vel fortjent, forteller medlemsansvarlig og prisutdeler André Bråthen.

Ikke bare deltok Weimoth, men han var også en konstant motivator og gledesspreder på skolebesøkene, han snakket med elever og vervet mange nye medlemmer. For å sette prikken over i’en fulgte han også medlemmene godt opp etter skolebesøkene. -Dette er et godt eksempel på at det å verve kun er halve jobben, og at det er viktig å drive oppfølgning i etterkant, sier en godt fornøyd Bråthen.

Etter prisutdelingen vanket det stor applaus fra salen og tilrop som “fantastisk jobbet, Kristoffer” og “utrolig fortjent”. -Dette er ord som varmer og motiverer til enda større innsats, avslutter en stolt Weimoth.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized