Tønsberg og Omegn FpU startet opp

Vestfold FpUs  fjerde lokallag har nå startet opp. Tønsberg og Omegn FpU omfatter kommunene Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme. Det nye laget fikk med seg et styre på syv med Joakim Jacobsen Lien som formann. -Jeg ser frem til masse aktivitet, dette blir bra, sier den nyvalgte formannen.

Nyvalgt formann Joakim Jacobsen Lien avsluttet årsmøtet, strålende fornøyd etter å ha fått med seg mange engasjerte medlemmer i styret.

Tønsberg og Omegn FpU hadde stiftelsesmøte på Tønsberg Rådhus 25. september. Mange engasjerte medlemmer møtte opp og hele syv personer ønsket å sitte i det nye lokallagstyret. -Det var kjempemorsomt at så mange ønsket å sitte i det nye styret, jeg gleder meg til å samarbeide med alle sammen, forteller Lien stolt og glad.

Stiftelsesmøtet ble avsluttet med pizza og brus, formannsduoen var godt fornøyd med møtet og ser frem til å komme igang med arbeidet.

Med seg som nestformann fikk Lien, Andreas Gravdahl. I likhet med Lien ser han frem til å skape enda mer aktivitet og engasjement. -Jeg er sikker på at vi kommer til å få til masse bra. Det blir flott å kunne komme igang med enda flere aktiviteter og medlemsarrangementer, forklarer Gravdahl engasjert.

God kvinneandel

Det nye lokallagsstyret har en svært god kvinneandel, og dette helt uten kvotering. Hele fem av syv styremedlemmer er kvinner. Styremedlem Helene Aas Kristiansen synes dette er veldig morsomt, og mener dette er et bevis på at jenter er dyktige og ikke trenger å kvoteres inn i styrer. -Dette bare viser at vi jenter er flinke og kan stå på uten at vi får vervene opp i hendene, sier Kristiansen engasjert.

Fra venstre på øverste bilde: Caroline Daviknes (styremedlem), Helene Aas Kristiansen (medlemsansvarlig), Joakim Jacobsen Lien (formann), Rebecca Holder Christoffersen (kasserer), Andreas Gravdahl (nestformann) og Camilla Jensen Brustuen (styremedlem). Selma Madeleine Undbekken (styremedlem) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized