Nytt styre i Sandefjord og Omegn FpU

Sandefjord og Omegn FpU arrangerte årsmøte på Sandefjord Rådhus 18. september. Et nytt og friskt styre ble valgt, med Atle-André Gundersen som ny formann. -Jeg ser frem til et godt samarbeid med det nye styret, sier Gundersen.

Det nyvalgte styret består av nevnte Gundersen som formann, Johan Løken Fevang som politisk nestformann og medlemsansvarlig og Annine Hausberg som organisatorisk nestformann og kasserer.

Fevang er i ekstase over sine nye oppgaver og gleder seg til å komme igang med medlemspleie og politikk. -Dette blir kjempemoro og jeg gleder meg til å bidra i lokallaget, forteller en engasjert, Fevang.

Også Hausberg er godt fornøyd og ser frem til mer aktivitet og å være med på å skape et godt lokallag som drives på en bra måte. -Jeg gleder meg til å ta fatt og skape en god organisasjon, sier Hausberg.

Lokallagets grenser utvidet

Observante lesere har allerede merket at lokallaget har endret navn fra “Sandefjord FpU” til “Sandefjord og Omegn FpU”. Dette kommer som en konsekvens av at lokallaget nå også omfatter Andebu kommune og Stokke kommune i tillegg til Sandefjord Kommune. -Jeg ønsker medlemmene fra Stokke og Andebu velkommen, vi skal gjøre vårt beste for å gi dem et godt tilbud også, avslutter den nyvalgte lokallagsformann Gundersen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized