Nytt fylkesstyre i Vestfold FpU

Vestfold FpU valgte 7. des. nytt fylkesstyre på sitt årsmøte som ble avholdt på Tønsberg rådhus. Her ble André Bråthen fra Sande valgt som formann. I sin avslutningstale takket Bråthen for tilliten. -Det er nå arbeidet begynner, sa han også engasjert.

André Bråthen, nyvalgt formann i Vestfold FpU

Her møtte engasjerte liberalister, klare for å kartlegge valgåret 2013. Noen av de politiske sakene Vestfold FpU har valgt å rette søkelyset mot er større valgfrihet for enkeltindividet, valgfritt sidemål og selvfølgelig mindre skatter, avgifter og offentlige inngrep. I tillegg gleder medlemmene seg til å drive valgkamp for FrP i 2013.

For første gang på lenge er Horten representert i formannstrioen etter at Bjørn-Kristian Svendsrud ble valgt som politisk nestformann, mens organisatorisk nestformann ble  Christer Norreen Thorsen fra Sandefjord. Dette blir en formannstrio som representerer fylket fra nord til sør.

Bjørn-Kristian Svendsrud, nyvalgt politisk nestformann

Dette er en stor ære! For meg gir dette pågangsmot for å kjempe aktivt og bra sammen med resten av fylkesstyret! Med hardt arbeid skal vi få minst to representanter fra FrP inn på Stortinget, og Fremskrittspartiet skal i regjering! sier politisk nestformann Bjørn-Kristian Svendsrud engasjert.

I tillegg ble nåværende fylkessekretær Daniel Aas valgt som ny kasserer, samtidig som han fortsetter i vervet som fylkessekretær. -Økonomien er grunnstenen i organisasjonen, denne skal jeg ta godt vare på, sa Aas i sin tale før han ble valgt.

Organisatorisk nestformann og kasserer i Sande og Svelvik FpU, Jørgen Elstad ble ny studieleder og nestformann i Tønsberg og Omegn FpU ble 1. varamedlem til fylkesstyret. -Jeg er kjempefornøyd med det nye fylkesstyret, her er det mye kompetanse og det blir en glede å samarbeide med denne gjengen, sier formann Bråthen.

Det nye fylkesstyret er klare til å kjempe for ny borgerlig regjering i 2013!

For kontaktinfo til det nye fylkesstyret, se her

Alle foto: MarianneB

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized