Årets lokallagsformann

På Vestfold FpUs fylkesårsmøte nylig ble Sande og Svelvik FpUs formann, Edvard Cook Tansøy fra Svelvik kåret som årets lokallagsformann. –Det er en stor ære å vinne en så gjev pris, sier Tansøy stolt.

Tansøy har gjennom det foregående året styrt sitt lokallag til å bli kåret som årets lokallag i 2012. Dette gode lederskapet var det som gjorde at kåringskomitéen valgte å gi prisen til Tansøy. –Det er en enormt stor vitamininnsprøyting og gir masse motivasjon, sier en motivert Tansøy.

Han legger til at det er utrolig morsomt å få noe tilbake for alt arbeidet som har blitt lagt ned gjennom det foregående året. –Dette viser at hardt arbeid og godt samarbeid er det som fungerer, sier Tansøy.

Foto: MarianneB

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized