Sande og Svelvik FpU ble årets lokallag

FpU-lokallaget i Sande og Svelvik ble nylig kåret som årets lokallag i Vestfold FpU. Sterk medlemsøkning, godt lederskap og en solid organisasjon var det som gjorde utslaget. Formann Edvard Cook Tansøy er strålende fornøyd med kåringen. –Dette er kjempestort og jeg er stolt over å lede dette flotte laget, sier Tansøy engasjert.

Tansøy er meget godt fornøyd med det foregående året og ser lyst på lokallagets fremtid. Det nye styret som ble valgt i september er godt i gang og har ifølge Tansøy stor kompetanse og godt samhold. –Med den gode gjengen vi har bygd opp nå blir det bare enda mer morsomt i det kommende året, forklarer Tansøy.

En stolt Daniel Aas mottok prisen på vegne av Sande og Svelvik FpU.

Det er også verdt å merke seg at lokallaget har hatt en drastisk medlemsøkning det foregående året. Ikke bare i medlemstall, men også i antall aktive medlemmer. –Det er sjelden problemer med å spise opp pizzaen på medlemskveldene våre, spøker Tansøy, som samtidig ønsker enda flere velkommen.

Det var Daniel Aas som i september gikk av som nestformann og kasserer i lokallaget som mottok prisen for lokallaget. Han sa i sin takketale at det var gledelig å se lokallagets utvikling på under to år. –Tidobling i medlemstall, tidobling i aktive medlemmer og store talenter som kommer på løpende bånd, det er nesten så man får en tåre i øyekroken, sa Aas stolt.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized